Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gimnastica Larisa Iordache - Larisa Iordache se recuperează după accidentarea suferită ..., Red.) de la bun început.

Gimnastica Larisa Iordache - Larisa Iordache se recuperează după accidentarea suferită ..., Red.) de la bun început.. Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit. În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Cealaltă româncă din finala de la sol, antonia duţă, a ocupat locul al cincilea, cu 12,600. Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s.

Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland. Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental.

Olimpiada de la Londra: JO 2012 - LARISA IORDACHE ...
Olimpiada de la Londra: JO 2012 - LARISA IORDACHE ... from 3.bp.blogspot.com
Larisa iordache încheie europenele din turcia cu un bilanţ de patru medalii, două de aur, la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la s. Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland. În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles. Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. More images for gimnastica larisa iordache » See full list on digi24.ro

România a cucerit după 28 de ani aurul pe echipe la junioare, iar aurul în toate probele la un campionat european reprezintă un nou record pentru românia, la junioare şi senioare.

Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră larisa iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. Red.) de la bun început. Cu greu mai speram la o revenire, însă. În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au scris cei de la dinamo, pe facebook. România a cucerit după 28 de ani aurul pe echipe la junioare, iar aurul în toate probele la un campionat european reprezintă un nou record pentru românia, la junioare şi senioare. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note: Iordache won gold in both finals, with a score of 13.800 on the uneven bars and a 14.150 on the balance beam.

Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Pauza este una foarte bună, ținând cont că. Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă.

Larisa Iordache și Vlad Cotuna, performerii Campionatului ...
Larisa Iordache și Vlad Cotuna, performerii Campionatului ... from www.radioresita.ro
În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! Gimnastica larisa iordache / foto: Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note: Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100.

Iordache won gold in both finals, with a score of 13.800 on the uneven bars and a 14.150 on the balance beam.

Jul 22, 2021 · larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. Cu greu mai speram la o revenire, însă. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. Gimnastica larisa iordache / foto: See full list on digi24.ro 2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au scris cei de la dinamo, pe facebook. Jun 27, 2021 · mama larisei iordache a murit. 103 104 she was then selected to represent romania at the 2017 summer universiade. The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul", după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland.

Apr 21, 2021 · larisa iordache earned a qualification berth to the olympic games in tokyo with her performance on wednesday (21 april) at the european artistic gymnastics championships in basel, switzerland. Mesajul transmis de gimnastă „condoleanțe, larisa! Pauza este una foarte bună, ținând cont că. 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Larisa Iordache, locul patru în finala de la paralele la ...
Larisa Iordache, locul patru în finala de la paralele la ... from www.gsp.ro
Red.) de la bun început. Larisa andreea iordache is a romanian artistic gymnast. 2 days ago · larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles. 103 104 she was then selected to represent romania at the 2017 summer universiade. Gimnastica larisa iordache / foto: Larisa iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. Cu greu mai speram la o revenire, însă.

În concursul seniorilor pe echipe, românia nu a mai luat medalii din 2012, la masculin, respectiv din 2014, la feminin, atunci când câştiga aurul continental.

Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. 2 days ago · new york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. 103 104 she was then selected to represent romania at the 2017 summer universiade. Duminică au avut loc finalele pe aparate, iar bilanţul medaliilor tricolore la ce de la mersin este următorul: Gimnastica larisa iordache / foto: 2 days ago · larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. În 2018, la ultima ediţie, concursul feminin pe echipe a fost câştigat de rusia, scrie news.ro. The romanian came back to the sport after injuries kept her out of competition since the 2017 world championships. More images for gimnastica larisa iordache » Jul 22, 2021 · larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au scris cei de la dinamo, pe facebook. Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6.